Tilaus- ja käyttöehdot

1. YLEISTÄ

Nämä tilaus- ja käyttöehdot (”Käyttöehdot”) koskevat Lumennon verkkokaupan käyttöä ja sen kautta tehtyjä tilauksia. Verkkokauppaa käyttämällä hyväksyt nämä Käyttöehdot sekä tietosuojaselosteen ja sitoudut noudattamaan niitä. Pidätämme oikeuden päivittää tai muuttaa verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa tai näitä Käyttöehtoja. Mikäli Käyttöehtoihimme tai tietosuojaselosteeseemme tulee huomattavia muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä esimerkiksi verkkosivuillamme.

Verkkokauppa on Suomessa ja ulkomailla asuville kuluttajille. Ulkomailla asuvat kuluttajat ja yritykset voivat määrätyin rajoituksin käyttää verkkokauppaa. Yrityksillä ei ole oikeutta vedota kuluttajansuojalaista johtuviin oikeuksiin.

2. YHTEYSTIETOMME

Lumento / Ledcomp Oy
Y-tunnus 2596014-7
Mannerheiminkatu 23 as 2
21110 Naantali, Finland
sales@lumento.fi / +358452293492

3. TILAUKSET JA MAKSAMINEN

Tilausehdot

Tehdäksesi tilauksen verkkokaupastamme sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Tilauksen tekeminen edellyttää, että täytät tilauksen tekemiselle asetetut vaatimukset ja annat itsestäsi oikeat ja totuudenmukaiset tiedot. Tilauksen voi tehdä rekisteröineenä verkkokaupan asiakkaana tai ilman rekisteröitymistä. Arvio tuotteen toimitusajasta ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Mahdolliset alennus- tai etukoodit ovat kertakäyttöisiä, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin tai tarjouksiin. Alennus- tai etukoodia ei hyvitetä jälkikäteen.

Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tilausta. Sitova kauppasopimus syntyy vasta, kun lähetämme tilaajalle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.

Henkilötietosi voidaan tallentaa asiakasrekisteriimme. Laskulla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen ilmoittamista. Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.

Maksaminen ja maksuehdot

Kaikki verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroina ja sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.

Lumennon verkkokaupan maksunvälityspalvelun tarjoaa Paytrail Oyj. Paytrail Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Verkkokaupassamme hyväksyttyjä maksutapoja ovat verkkomaksu, maksukortti ja lasku. Huomioitavaa, että laskulla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen ilmoittamista sekä luottotietojen tarkistamista.

Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

Paytrail Oy:n yhteystiedot:

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

4. TOIMITUSAJAT

Tuotteidemme toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä riippuen. Varaamme oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.

Keskimääräinen toimitusaikamme Manner- Suomessa on 6-8 viikkoa.

Emme vastaa viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista tai ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.

5. KOTIINKULJETUKSET

Kotiinkuljetus Manner-Suomeen on aina ilmainen.

Käytämme toimituksissa ulkopuolista palveluntarjoajaa.

Kansainvälisistä kuljetuksista perimme kuljetusmaksun, joka lisätään tilauksen hintaan.

Lisätietoa voimassa olevista kuljetusmaksuista ulkomaille voi tiedustella osoitteesta sales@lumento.fi. Toimitamme tuotteita vain Eurooppaan.

PALAUTUSOIKEUS

Kuluttajilla on oikeus peruuttaa verkkokaupan kautta tehty kauppa ja palauttaa tuote 14 päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta ilmoittamalla etukäteen palautuksesta palveluntarjoajalle. Tuote tulee välittömästi palauttaa tilauksen peruuttamisen jälkeen. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on tehty mittatilaustyönä tai muuten räätälöidysti toteutettu. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Kaikkien tuotteen osien tulee olla tallella. Palautettavan tuotteen tulee olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa tai sitä vastaavalla tavalla.

Tilaaja maksaa palautusrahdin.

7. VIRHEVASTUU

Mahdollinen takuu ei rajoita Lumennon Suomen lakiin perustuvaa virhevastuuta.

Asiakkaan tulee ilmoittaa tuotteen virheestä kohtuullisessa ajassa sen havaitsemisesta, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden kuluessa.

8. IMMATERIAALIOIKEUDET VERKKOKAUPAN SISÄLTÖÖN

Lumennon verkkokaupan sisältö, mukaan lukien kuvat, videot, tekstit, tuotetiedot, tavaramerkit ja taulukot, ovat Lumennon ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Verkkokaupan sisällön tai materiaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

9. HENKILÖTIEDOT JA TIETOSUOJA

Huolehdimme asiakastietojen huolellisesta käsittelystä ja säilyttämisestä.

Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä sekä verkkokaupan tietosuojasta ovat saatavilla tietosuojaselosteessa.

10. VASTUUNRAJOITUS

Emme vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Vahingonkorvausvastuumme enimmäismäärä on 50% tuotteen hankintahinnasta. Näillä ehdoilla ei kuitenkaan rajoiteta kuluttajan lakiin perustuvia oikeuksia korvaukseen.

Emme vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat esteestä, joka on vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi voidaan katsoa esimerkiksi poikkeukselliset luonnonilmiöt, häiriöt liikenneyhteyksissä, työtaistelutoimenpiteet tai tuonti- ja vientikiellot. Emme myöskään vastaa verkkokaupan häiriöistä, käyttökatkoista tai muutoksista syntyneistä vahingoista.

11. SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYDET

Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen kansainvälistä lainvalintaa koskevat säännökset.

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa.

Erimielisyystilanteissa kuluttajalla on lisäksi oikeus pyytää ratkaisusuositusta kuluttajariitalautakunnalta tai olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.