Mitä tarkoitamme kun puhumme ajattomuudesta

Mitä sinulle tulee mieleen ajattomuudesta? Mitä merkityksiä se juuri sinulle antaa?

 

Lumento -pöydän suunnittelu on lähtökohtaisesti perustunut ajattomuudelle ja sen löytämiseen. Elämme maailmassa, jossa tavaraa, tuotteita, kauneutta ja kulutusta on ylitsevuotavasti. Kaikkea voi valita tuhansien joukoista, mihinkään ei tarvitse enää vain tyytyä. Kysymys kuuluukin, millä perusteilla teemme hankintoja? Tyydyttääkö hankintamme hetkelliset tarpeemme vai ovatko ne pitkäikäisiä valintoja, hankintoja, joita ei tarvitse miettiä uudelleen hetken ajan kuluttua.

 

Mitä siis tarkoitamme kun puhumme ajattomuudesta? 

 

Lumento -pöydässä se on muotoilu, joka ei vanhene vuosien kuluessa, sisustusmuodin vaihtuessa. Muotoilun minimalistisuus ja puhdaslinjaisuus tekee Lumento -pöydästä aikaa kestävän. Pöydän kauneus piilee vähäeleisyydessä ja selkeydessä. Siinä ei ole mitään liikaa eikä mitään liian vähän. Lumento -pöydän voi sijoittaa eri koteihin, erilaisiin ympäristöihin ja se sopii aina yhtä hyvin tilaansa. Sen ympärille voi valita Lumento -penkit tai vaihtaa tuoleja, jolloin ilme muuttuu paljonkin. Lumento -pöydän suunnittelussa on huomioitu yhdisteltävyys erilaisten tuolien kanssa. Maailma on täynnä upeita design -tuoleja, vain oma mielikuvitus on rajana, mitkä tuolit haluaa Lumento -pöytäänsä yhdistää!

 

 

Ajattomuus on myös kestävyyttä ja laatua.

 

Ei riitä, että tuote on muotoilultaan ajaton jos se ei kestä ajan kulutusta. Lumento Aasla-pöytä valmistetaan täystammilankuista. Aasla -ruokapöydänöydän kansi on neljä senttimetriä paksua ja sohvapöytien kaksi senttimetriä paksua tammea, täyttä puuta itseään. Näin paksu tammikansi on ikuinen. Kun vuosikymmenet kuluvat, pöydän ääressä ovat kasvaneet lapset, juhlittu juhlia ja elämä alkaa näkyä Lumento-pöydän pinnassa, voi sen aina hioa ja öljytä uudelleen saaden pöydän näyttämään taas kuin uudelta. Lumento -pöytä kestää vuosikymmeneltä toiselle ja kulkee mukana eri elämänvaiheissa.

 

Mikä merkitys sinulle on ajattomuudella?

Mitä sinulle tulee mieleen ajattomuudesta? Mitä merkityksiä se juuri sinulle antaa?   Lumento -pöydän suunnittelu on...

Lue lisää

Osallistuimme yhteistyössä Bo LKV:n kanssa jouluiseen hyväntekeväisyysprojektiin. Lahjoitimme Pelastakaa Lapset ry:n pääkaupunkiseudulla sijaitsevan erityislastenkodin olohuoneeseen LUMENTO...

Lue lisää

Ilolla ja ylpeydellä voimme ilmoittaa, että Lumennon Aasla ja Luoto -sarjan pöydät sekä penkit valmistetaan nyt...

Lue lisää